sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

TS-Korttelin kootut selitykset.

Uuh, You know what it is, Black and Yellow... Kruunukatto-Rush Racing uusi outfit.

Lauantai-illalla tiimillä oli hyvä fiilis sunnuntain kisan suhteen ja joukkue oli valmiina iskemään. Hotelli oli strategisesti valittu lähes kisareitiltä, joten alkulämpöjen jälkeen pidettiin palaverit parkkihallin lämmössä. +23 astetta oli oikein kiva, mutta kisakamoissa ei ollut kiva siirtyä takaisin ulos +5 asteen lämpöön. Keli oli muuten ihan kohtuullinen, aurinkokin yritti paistella. Itse kisa starttasi perinteiseen tyyliin; kiihdytys, jarrutus mutkaan ja taas kiihdytys ulos. Tätä herkkua olikin sitten luvassa 50 kierroksen ajan. Vaikka täällä eilen kirjoiteltiinkin, että Kalle oli luvannut iskeä kisassa, niin ajo oli kyllä kaikkea muuta. Ajo muistutti hieman Andy Schleckin tämän hetkistä rimpuilua. Koko viikonlopun ajan pyörän moottorista oli turbo rikki, eikä maksimeita saatu koneesta ulos. Tuloksena keskeytys. Liekö sairaus iskemässä vai onko talven aikana vain unohtunut harjoitella?

Saku vetää ja porukka venyy.

Kannattaisi ehkä keskittyä ajamaan, eikä poseeraamaan kuvaajille. Muuten löytää itsensä asfaltin pinnalta...
Sakun ajo oli hyvän oloista ja muutaman kerran Saku kävi kokeilemassa myös välikirien nappaamista. Kerran oltiin jo aika lähellä, mutta Salermo oli vielä vahvempi. Loppukirissä olisi voinut odottaa hyvää sijoitusta, mutta loppupuolella kilpailua  Saku löysi itsensä solmusta pyörän kanssa asfaltin pinnalta, joten tuloksiin saatiin merkinnäksi tuttu DNF.  Tästä uutta aihetta seuraavaan tatuointiin????

Niin se keli oli ihan hyvä, vaikka ei uskoisi. Lieven ja Timppa maalissa. 
Timppa ajeli perusvahvan näköisenä porukassa ja löi kaikki yhden kortin varaan ja iski irti vajaat kymmen kierrosta ennen maalia. Edellä oli kaksi Alpha Balticin kuskia ja Timppa väänsi välissä Chebicin Teivaalan kanssa. Välillä näytti jo siltä, että nelikko saattaisi päästä irti, mutta pääjoukko nielaisi tämänkin yrityksen kitusiinsa. Loppukirissä ei ollut enää sanottavaa ja sijotus kympin sakin ulkopuolelta. Lieven ajoi kauden ensimmäiset kilometrit maantiepyörällä ja taktiikkana oli vahtia perälautaa pääjoukossa. Tässä Lieven onnistui erinomaisesti ja ajeli pääjoukon hännässä maaliin asti. Tuloksellisesti ei siis jäänyt paljoa käteen, mutta uudet ajokamat oli helvetin hienot! Vielä kun saadaan sairastuvalta miehet kisoihin ja koneet viritettyä iskuun, niin eiköhän tulostakin ala tulla. Niin kilpailun voitti muuten TWD-Länkenin Risto Aaltio. TWL on putsannut pöydän Turun kortteleissa nyt neljä kertaa putkeen, joten hyvin on taktiikat toiminut ja pyörät kulkenut Lahden pojilla Aurajoen rannoilla. 

Ps. Lähipäivien aikana luvassa hieman videomateriaalia kisasta...

Joukkuekuvassa ei tällä(kään?) kertaa päästy fiilistelemään voittoa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti