tiistai 22. huhtikuuta 2014

Lattomeriajo 21.4.2014


 
Olisi voinut kuvitella, että tässä on Sakun numero...

Ei olla muutamaan vuoteen aloitettu kisakautta kotimaassa näin hyvissä olosuhteissa. Aurinko paistoi, tiet olivat kuivat ja lyhkäsissä sai ajaa. Siihen sitten päivän hyvät uutiset aika pitkälle jäikin (jos ei oteta huomioon tiimin uutuuttaan hohtavia keltaisia Vittoria-kypäriä). Kisassa oli odotettavissa iskuja. Länkenin porukan tiedettiin olevan iskussa laajalla rintamalla, joten hereillä piti olla. Tietyt kuskit oli merkattu ja nämä menivät kaikki hatkassa maaliin asti, mutta meiltä ei tällä kertaa kukaan.

Virallinen huoltorekka.

Viimeiset valmistelut ennen starttia.


Lopullinen hatka muodostui kolmannella kierroksella (tosin maaliin tässä ajoi myös yksi ensimmäisellä kierroksella iskenyt musta-vihreä). Toisen kierroksen lopulla revittiin isolla tiellä porukkaa palasiksi ja sitten iskettiin. Saimme Salon Henkan mukaan oikeaan iskuun, mutta astma- ja allergiaoireiden parissa painiva Henkka joutui antautumaan aika pian. Pääjoukosta irtosi sitten vielä lisää kuskeja hatkaan ja Saku oli mukana. Ikävä kyllä hatkan kokoonpano ei ollut suosiollinen, sillä Sakun mukaan siellä oli ainakin 17 TWL:n kuskia sekä muun muassa Jarkki jyhkimässä. Muille tuli aika pian selväksi, että se oli game over. Ja kun Saku tippui vimeisellä kieroksella hatkasta, niin tällä kertaa jäi luu käteen. Pääjoukko meni vielä lopussa kahteen osaan ja suurin osa meistä oli sentään oikeassa porukassa, mutta se oli hyvin laiha lohtu.

 
Hepsu vetämässä joukkoa. Kuva Jari Birling


Saku kävi lisäksi alkukisasta tontissa kasan seurauksena, paita ja kiekko rikki, joten päivä oli hyvin vaiherikas. Mutta olihan se taas siistiä aloittaa kisakausi, tätä varten sitä talvella itseään kiusataan. Kypärät pois päästä Länkenin suuntaan. Neloisvoitto oli vakuuttava ja kuusi kuskia kymppisakkiin. Kaverit ovat kunnossa. Ehkä olisi siis ollut varaa osoittaa pientä urheiluhenkeä ja vetää omien kuskien lisäksi muutkin ensimmäisten kilometrien kasasta selvinneet huoltoauton peesissä mukaan porukoihin. Valitettavaa oli, että muutamilla kisa jäi siihen ja  ikäviäkin kalustovaurioitakoettiin. Onneksi ketään ei tainut sattua pahemmin.

Saku hatkassa 17. TWL-kuskin kanssa... Kuva Jari Birling
 Kisan jälkeen spekuloitiin ja käytiin tiukat Swot-analyysit läpi.
Ensi viikonloppuna jatketaan Turussa. Leirin rasitusten ei pitäisi enää vaikuttaa, joten odotettavissa on kokonaisuutena parempaa ajoa. TWL:n kukistamiseksi mietitään varmasti kuumeisesti taktiikoita eri puolilla. Onko luvassa epävirallisia alliansseja, anti-taktiikoita vai jotakin yllättävää. Ajattelimme ottaa käyttöön Wallun terveiset Fincyclingin leiriltä; ”Räkäposkelle ja hanaa”. Ilmeisesti Kellun ja Charlyn salaisia oppeja kundeille…

Täältä vielä tulokset, joissa ainakin aikojen suhteen pieniä virheitä;

http://www.tulospalvelu.profiili.fi/SIRA_Files/downloads/SAAPUNEET/2014/pori_21.4.htm

Ja lisää kuvia Jari Birlingin sivuilta;

http://jaribirling.kuvat.fi/#/kuvat/2014+Lattomeriajo+Pori+21.4/Tiimin virallinen pääsiäiskuva. Näihin tunnelmiin oli hyvä lopettaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti